Bespaar op je energierekening

Energie wordt in België steeds duurder. Daarom is het geen slecht idee om op je energieverbruik te besparen. Levanto kan jou op twee manieren hiermee helpen.

  • Neem een energiescan en laat je verbruik controleren
  • Isoleer je dak
  • Bespaar op je energierekening

Energiescans

Laat je energieverbruik in kaart brengen. Een medewerker van Levanto komt op bezoek en registreert het verbruik. Je krijgt meteen handige én haalbare tips die jouw energieverbruik zichtbaar naar beneden halen. En het kan snel gaan. De medewerker heeft spaarlampen mee die meteen geïnstalleerd kunnen worden. Zo'n spaarlamp gebruikt wel 5 keer minder dan een oude gloeilamp.

Dakisolatie

Isoleer je dak met hulp van een isolatiecoach van Levanto. De isolatiecoach komt bij jou thuis en maakt een lijst op van de materialen die je nodig hebt. Je kan deze materialen aan groothandelprijzen bij Levanto kopen.

Daarna helpt de isolatiecoach jou een dag om het materiaal te installeren. Nadien is je isolatiecoach telefonisch beschikbaar voor verdere vragen.

Deze dienst kan je gebruiken voor verschillende soorten daken. Zowel voor een hellend dak, zoldervloer, kelderplafond als garageplafond.

Bespaar op je energierekening