Arbeidszorg houtbewerking Eurodal


BuzzBone is een marketing- en communicatiebureau dat al enkele jaren werkt in opdracht van betonbedrijf Eurodal, producent van betonnen vloerplaten. Catrin De Cuyper vertelt over haar samenwerking met Levanto voor een pop-up “Eurodal-café”.

De mensen van arbeidszorg bouwden voor dit project stijlvolle wanden uit steigerhout, barmeubels en verlichting. Een resultaat waarover Catrin in superlatieven spreekt.

“Het resultaat is indrukwekkend. Zo werden bijvoorbeeld geschilderde tekeningen op de wanden opnieuw gedaan als het nét niet goed genoeg was."

"Het gaat allemaal wat trager dan een professionelere firma, maar dat maakt dat er veel meer detail in het werk zit.  Ze leggen de lat hoog voor zichzelf, wat echt sterk is.”

Patrick Jansen (bedrijfsleider arbeidszorg) en BuzzBone kennen elkaar vanuit een eerdere samenwerking. “Wij vinden al langer het doel en de visie van Levanto interessant. Het maatschappelijk aspect is iets waar wij achter staan.”

“Tijdens onze meeting werd er snel ingepikt op nieuwe mogelijkheden en dachten zij mee na over hoe we het café nog konden verbeteren. Zijn er extra meubels nodig? Hoe kunnen we de wanden bijvoegen en beter maken?" 

"Het resultaat stond zo haarfijn geplaatst, we waren onder de indruk van hun gedrevenheid.”

In het nieuwe houtatelier maakte BuzzBone kennis met de ploeg van arbeidszorg. “We zagen de mensen met hart en ziel werken aan installaties."

"Eén van de medewerkers gaf op eigen houtje uitleg over zijn realisaties. Dat was moeilijk, maar we zagen hem geleidelijk aan open bloeien. Een mooi moment.”
 

Arbeidszorg houtbewerking Eurodal


 

Krijg meer info / een gratis offerte
Of bel 0474 850 410

Reacties

Reactie toevoegen

Vragen? Contacteer

Mail ons met je vraag
​Of bel 0492 14 55 44