Portfolio houtatelier

Het houtatelier van Levanto richt zich specifiek op jonge schrijnwerkers die moeilijkheden ervaren in het arbeidscircuit. Door werkervaring en opleiding  krijgen zij een toekomstperspectief op de arberidsmarkt.

Door voor een meubel of interieur van Levanto te kiezen, doe je aan duurzaam ondernemen.

3D-rendering

Ontwerp

Levanto zet jouw ideeën in ontwerp om. Previsualisaties zoals 3D-renderingen en technische tekeningen geven je een beeld van wat je mag verwachten.

Kasten

Van ontwerp naar productie

Partytafels en barkrukken

Partytafels en barkrukken

Stevig, mooi én een unieke uitstraling. Dat is wat onze partytafels en barkrukken hebben. Ideaal voor horeca, evenementen en onthaalruimtes. Je geeft je klanten en bezoekers een indruk die ze niet snel vergeten.

Klant aan het woord: Q8Oils

Terras en buiteninrichting

Loungezetels en tafels

Loungezetels en tafels

Duidelijke communicatie en goede voorbeelden - André Wens, uitbater Bocadero

Lees het volledige verhaal van Bocadero

Woonkamer

Inrichting op maat

Het houtatelier heeft geen vast aanbod. Jij bepaalt wat we maken.

Klant in beeld: Kringwinkel Antwerpen-Kiel

Winkelinrichting: Kringwinkel Antwerpen-Kiel

De Kringwinkel van Antwerpen-Kiel bestelde bij Levanto een volledige winkelinrichting. De grote winnaars zijn de klanten van de Kringwinkel. Shoppen in de Kringwinkel is voor hen een unieke ervaring.

Beleving en ervaring centraal

Beleving en ervaring centraal

Ieder meubel van Levanto is uniek en heeft een eigen verhaal. Dat maakt het de manier om van je winkel, of bedrijfsruimte een zone te maken waar bezoekers verwonderd zijn. Geen monotome snelbouwmaterialen, maar duurzame en levendige creaties.

Eigenzinnige afwerking?

Eigenzinnige afwerking?

Moet je nét dat ietsje meer hebben? Levanto kan decoratieve elementen toevoegen op je inrichting. Hiervoor hebben we een afzonderlijk atelier. Een inspirerend citaat? Je logo op een alternatieve manier? Laat weten wat je wilt!

De afwerking gebeurt door arbeidszorg van Levanto

Naar boven