Boelens & Cole

“Met de klant meedenken”

Jaela en Annelies openden in januari 2017 hun eerste koffiebar in Antwerpen: Boelens & Cole. Voor de wandkast, toog, bar en tafels konden ze op de schrijnwerkerij van Levanto rekenen. Hoe tevreden zijn deze dames?

Sociale karakter

“We kwamen bij Levanto terecht via vrienden”, vertelt Annelies. “Oorspronkelijk zochten we iemand die bij ons aan de slag kon voor tijdens de middagshift. Na een gesprek kwamen we onrechtstreeks terecht bij de schrijnwerkerij. Van het een kwam het ander.” Jaela vult aan. “Het was vooral het sociale karakter van Levanto dat ons aantrok, doorslaggevend zelfs.”

Met de klant meedenken

En het resultaat? “Daar zijn we heel tevreden over”, zegt Jaela. “Het was een heel fijne samenwerking. We gaven onze eigen ideeën aan de productieverantwoordelijke van de schrijnwerkerij van Levanto. Die gaf ons advies over wat technisch mogelijk was. Dat was een heel ondersteunende samenwerking waar we goed in overeen kwamen. Er werd echt met de klant meegedacht!”

Aanpassing tafels

Het is voor Jaela en Annelies de eerste keer dat ze in de horeca terecht komen. “Daarin hadden we een inschattingsfout gemaakt” bekent Jaela. “We bestelden bij Levanto enkele tafels voor 4 personen. Maar mensen komen heel vaak per 2. Levanto is zo sympathiek om de tafelbladen in 2 te zagen en nieuwe poten toe te voegen.”

Toekomst?

“Afhankelijk van hoe de zaken hier lopen beslissen we in de toekomst of we onze zaak uitbreiden met een terras. Dan nemen we zeker terug contact op met Levanto”, besluit Jaela.

Boelens & Cole

Boelens & Cole

Boelens & Cole

Levanto helpt ook volgende klanten

  • Bocadero
  • De Moeksop
  • Feliz
  • Jeugdhuis 2050 Formaat