Een vlekkeloze samenwerking

“Onze schoonmaakster Inga is een echt mamaatje”, vertelt Gil Dejonghe, partner bij City-Cubes. Sinds 2017 werkt City-Cubes samen met Levanto om de kantoren te poetsen. Een samenwerking die de basis vormt voor mogelijk toekomstige opdrachten. 

“Inga komt twee keer per week bij ons poetsen. Ze doet dat zó goed dat we haar nooit zouden willen verliezen. Bij onze verhuis naar de Vekestraat in Antwerpen heb ik Levanto gebeld en bijna geëist dat Inga met ons mee verhuisde (lacht). We zouden ons mamaatje niet kunnen missen.”

Geen zorgen

Sinds de samenwerking met Levanto heeft Gil een zorg minder. “De schoonmaakster Inga is altijd op tijd en doet haar werk uitstekend. Een opvallende meevaller is dat Levanto haar personeel een uitgebreide briefing geeft. Als Inga eens niet kan werken, dan weet de vervanger perfect wat hij/zij moet doen.”

Waar voor je geld

De prijs voor de professionele schoonmaak is volgens Gil marktconform. Het grote verschil ziet hij vooral in de extra’s. “Levanto toont bij elk project een nauwe betrokkenheid. Voor onze huidige samenwerking met de poetsdienst sta ik regelmatig in contact met hen. Op die momenten zoeken we naar mogelijke verbeterpunten. Als blijkt dat er nood is aan een investering dan doet Levanto die gewoon. Onlangs kochten we enkele nieuwe producten zodat Inga haar werk nog beter kan uitvoeren.”

Toekomstplannen

“Levanto heeft nog zoveel meer diensten waar we in de toekomst graag gebruik van willen maken. We zien bijvoorbeeld heel wat potentieel om medewerkers van Levanto in te zetten op onze externe projecten. Als we hen de juiste opleiding geven ben ik ervan overtuigd dat we die langdurig werkzoekenden opnieuw een plekje kunnen bezorgen op de arbeidsmarkt.”

 

Tatjana Peeters @APjournalistiek

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • Bocadero
  • Boelens & Cole
  • De Moeksop
  • Feliz
  • Jeugdhuis 2050 Formaat

Reactie toevoegen