In het hartje van Antwerpen kan u sinds een jaar terecht bij De Serre. Levanto houdt de zaak altijd kraaknet. Zaakvoerster Boqion De Pooter is tevreden over de samenwerking met de poetsdienst van Levanto.

Lunchzaak De Serre kraaknet dankzij Levanto

“Voor we onze zaak openden, hebben we verschillende partners tegenover elkaar gezet. Het sociale aspect van Levanto sprak ons enorm aan. Daarnaast denkt Levanto heel hard mee met ons over hoe we het poetsplan in orde konden brengen. Alle mensen die hier werken, hebben horeca ervaring, maar dat wil niet zeggen dat je weet hoe je de poets moet aanpakken.”

Opleiding 

De Pooter wist niet wat ze moest verwachten, maar het bleek snel dat Levanto de juiste optie was. “Het opleiden van mensen zit in het dna van De Serre. Het maakt niet uit dat je Nederlands niet super is of dat je moet opgeleid worden. In de zaal werken wij ook samen met mensen die nog veel zaken moeten leren.”

Daarnaast is De Pooter zeer te spreken over de flexibiliteit binnen het bedrijf. “Als er evenementen bijkomen, kan Levanto altijd snel extra personeel inzetten. Dat is een enorm pluspunt. Levanto is niet enkel verantwoordelijk voor het poetspersoneel in de zaal. We hebben afwassers in de keuken, ruitenwassers én een kuisploeg voor de dagzaak en evenementen. Dat is organisch zo gegroeid omdat de vraag groter werd.”

Vast team

“Momenteel werken we met drie vaste mensen. Die maken gewoon deel uit van ons team en onze dagelijkse werking. Ze denken ook met ons mee, zelf als ze in een andere functie bij ons rondlopen poetsen ze dingen terwijl dat niet hoeft. Die drive werkt enorm aanstekelijk. Ze weten goed waar ze mee bezig zijn. Hun kennis van producten is heel groot. Als je wilt dat het blinkt, hebben ze zeker en vast het juiste product bij de hand (lacht).”

De ingesteldheid van het team werkt aanstekelijk. “Ze zien hun job niet als iets dat per se moet. Ze halen er veel energie uit en spreken Nederlands. Ik reken erop dat we nog lang kunnen samenwerken.”

Schoonmaak Van Levanto Bij De Serre

Nicolas D'Exelle @APjournalistiek

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • Bocadero
  • Boelens & Cole
  • De Moeksop
  • Feliz
  • Jeugdhuis 2050 Formaat

Reactie toevoegen