Rooilijn

Samenwerken met Levanto is een win-winsituatie

"Flexbiliteit, inzet en kwaliteit met een correct prijskaartje." Luc Roegiers van Rooilijn Architecten is bijzonder tevreden over de samenwerking met Levanto.

"We werken al een hele tijd samen met Levanto", legt architect Luc Roegiers uit. "Levanto doet voor ons ruwbouw, afbraakwerken, soms ook afwerking en vorig jaar hielden ze zich zelfs bezig met binnenschrijnwerkerij."

Win-win

"We zijn heel tevreden over de samenwerking met Levanto", zegt Roegiers. "Het is aangenaam werken met hen, ze zijn niet duur én ontzettend flexibel. Het gebeurt wel eens dat ze meer tijd nodig hebben om een project af te ronden, maar de mooie prijs compenseert dat royaal. Samenwerken met Levanto is een win-winsituatie. Een opdrachtgever die flexibiliteit en toewijding verwacht, is bij Levanto aan het juiste adres."

Elkaar helpen

"Het klinkt niet onlogisch om bij het uitvoeren van een ontwerp voor een sociaal project de hulp in te schakelen van het sociaal getinte Levanto. Op die manier helpt iedereen, iedereen. Vorig jaar renoveerden we 4 woningen voor mensen die terug in de maatschappij integreren. Daar heeft Levanto alles gedaan. Van vloertegels leggen tot het bouwen van badkamers en keukens. We waren onder de indruk."

Doen wat een ander niet wil doen

"Levanto geeft ons ook de kans werken uit te voeren die iemand anders niet wil doen. Levanto voelt zich niet te goed voor opdrachten die een aannemer niet interessant genoeg vindt, zoals bijvoorbeeld brandtechnische correcties aanbrengen aan een gebouw. Bovendien rekent Levanto daar een correcte prijs voor. Ik ben een tevreden klant, zeker weten!", lacht Roegiers.

Rooilijn werkt met Levanto

Levanto helpt ook volgende klanten

  • AG VESPA
  • Artuur Architectenbureau
  • Brebuild
  • Vamos BVBA Logo
  • De Saegher
  • Renotec
  • Willemen Groep