Elk jaar dansen duizenden mensen op het dancefestival Tomorrowland in Boom. Het gigantische terrein van De Schorre oversteken neemt voor 5 000 werknemers  veel tijd in beslag. Fietsen van Levanto zijn dus de ideale manier voor de crew om zich te verplaatsen tijdens het festival.

 

Tomorrowland al 3 jaar trouwe klant van Levanto

Voor het populairste festival in België moet alles snel gaan. Ook bij Tomorrowland mogen werknemers geen tijd verliezen door verplaatsingen. Maurits zocht dertig fietsen voor zijn crew. Na wat opzoekwerk vond hij bij Levanto de oplossing. “Eerst reed de crew met golfkarretjes maar dat ging niet vlot. Toen probeerden we de mountainbikes uit maar die hadden geen spatbord. Levanto heeft eenvoudige maar goede fietsen. Ze zijn altijd in orde. Perfect dus om je te verplaatsen. Door de opvallende gele kleur worden ze ook niet gestolen.”

Topteam en topkwaliteit

Een goede firma vinden die 30 fietsen verhuurt, was geen gemakkelijke klus volgens Maurits. Maar Levanto sprong eruit door zijn snelheid. “Ik kreeg direct een mail terug dat de fietsen beschikbaar waren. Nu komt Levanto elk jaar de fietsen brengen en halen. Door het goede team loopt alles vlot. Momenteel gebruiken we de herstellingsdienst niet. Dat gaan we wel vragen als we meer fietsen huren. Zo kan een fietsenmaker al vier dagen voor het festival aanwezig zijn om fietsen te herstellen.”

Meer dan fietsen

“Ik geloof heel hard in het concept om langdurig werkzoekenden te helpen. De fietsendienst zou ik zeker aanraden aan andere festivals. Zelf hopen we nog vele jaren te werken met Levanto.”

Fien Poppe @APjournalistiek

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • Bocadero
  • Boelens & Cole
  • De Moeksop
  • Feliz
  • Jeugdhuis 2050 Formaat